Vet du det här?

I över ett århundrade har Yamaha förenat hantverk med innovation. Moderna material kombinerat med ljud för att skapa pianon som är iögonfallande vackra och har en exceptionell ton.

För att kunna bygga ett piano eller en flygel som frambringar Yamahas karakteristiskt unika ”skönsång” är det viktigt att uppnå den perfekta balansen. Det handlar om balansen mellan den hantverksexpertis som har gått i arv i generationer, och den avancerade teknik som krävs.

Yamaha använder teknik som möjliggör precisionstillverkning för att bibehålla en konsekvent och förstklassig kvalitetsnivå. Våra hantverkares kunskap och fingertoppskänsla återspeglas i varje detalj, vilket framhäver varje pianos unika egenskaper.

Föregående bild
Nästa bild

Det här är bra.

Ännu bättre är att du kan få uppleva det här hantverket i ditt eget hushåll. Vackert att lyssna på, vackert som inredning. Ge din familj skönhet i kristallklart ljud och gör hemmets inre till en given samlingsplats.

Med Yamahas digitala planeringsverktyg Piano AR kan du enkelt se vart i hemmet din piano hade passat bäst. Läs mer om hur du gör detta här

Kom och lyssna själv i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg & Helsingborg.

Ett löfte till dig – det är värt det!