Upptäck hur den digitala personliga assistenten förbättrar din semester och ditt dagliga liv.

I en värld där kräsna resenärer och sanna lyxkännare strävar efter perfektion är Perfect.Live den bästa partnern för att möta dagens utmaningar.

Perfect.Live är mer än bara en conciergetjänst. Den tar hand om dina önskemål omedelbart. Oavsett vilken smak eller vilka ambitioner du har.

Få hjälp med att boka och organisera researrangemang, få expertvägledning för minnesvärda upplevelser, få biljetter till olika globala evenemang, få hjälp med personlig shopping och presentförslag – Perfect.Live tar hand om allt och sparar dig tid, vilket förstås gör livet enklare.

Inför nyårsafton har Perfect.Live samlat exceptionella idéer till presenter och händelser att göra under denna högtid.

Gåvor till det nya året tillsammans med Perfect.live.se frigör mycket tid för dig. Oavsett om du vill att vi ska välja ett förtjusande Harry Winston- eller Graff-smycke, en klocka från Patek Philippe, Rolex eller ditt favoritmärke, hitta konstverk och samlarobjekt åt dig eller varför inte, fylla på din privata vinsamling med viner som Château Margaux, Domaine de la Romanée-Conti eller Krug Champagne.

Låt Perfect.Live anordna din nyårsresa och tillbringa semestern på en spännande destination. Vad sägs om en lyxstuga i de schweiziska alperna, en exklusiv safari i Namibia eller en semester på de maldiviska semesterorterna Soneva Jani, Cheval Blanc Randheli eller Four Seasons Resort Maldives på Kuda Huraa. Alternativt en oförglömlig kryssning på ett av de finaste linjefartygen.

Vi kan även boka unika nyårsupplevelser genom att boka privata yachter, organisera gourmetmiddagar på de bästa Michelin-restaurangerna, ordna tillgång till exklusiva nyårsevenemang eller till wellness-retreats på lyxresorter och spa.

Skaffa dig en personlig assistent online och dra nytta av vår snabba service, professionalism och vårt personliga tillvägagångssätt.

Anslut till Perfect.Live och uppfyll dina tre första önskningar helt gratis med välkomstkoden: CNSR30.