Upplev Europas tjusigaste båtmässa i Cannes och få VIP-inbjudan till Princess Yachts monter

Cannes Yachting Festival är en av världens mest prestigefyllda båtmässor och ett evenemang som definitivt bör finnas på din bucket list. Varje september möts båtentusiaster från hela världen i den franska kuststaden Cannes för att uppleva det allra senaste inom båtliv och lyx.

Via Connoisseur får du VIP-inbjudan till Princess Yachts monter med fritt inträde till båtmässan om du anmäler dig här.

Som VIP-gäst till Princess Yachts monter får du en unik möjlighet att utforska de senaste båtmodellerna, träffa experter inom branschen och ta del av exklusiva evenemang. Du kommer att bli välkomnad av ett skandinaviskt team med lång erfarenhet som kommer att se till att din vistelse blir oförglömlig.

Bortsett från båtmässan är Cannes en charmig stad med vacker arkitektur, pittoreska gränder och fantastiska restauranger. Du kan njuta av ett glas champagne på en solig terrass, eller ta en promenad längs den vackra strandpromenaden.

Oavsett om du är en erfaren båtägare eller nybörjare i båtlivet, så finns det något för alla på Cannes Yachting Festival. Så ta chansen och upplev denna unika och spännande möjlighet att se det allra senaste inom båtliv och lyx, och njut av en minnesvärd vistelse i Cannes.

”När festivalen startar har vi 10 personer från det skandinaviska teamet redo att ta hand om de drygt 250 skandinaviska kunderna som besöker festivalen varje år. Många av dem är framgångsrika affärsmän”, säger Jessica Martinsson delägare i Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark och fortsätter.

”Det handlar till stor del om att om du köper en yacht av oss så blir du också en del av vår familj. Vi ser alltid fram emot att träffa alla som har köpt en båt av oss, eller funderar på att göra det. Vi bjuder ofta in de som redan har en båt till sociala evenemang som Cannes Yacht Festival.”

Princess Yachts, med huvudkontor i Plymouth, England, har sedan 1965 tillverkat båtar i lyxklassen, med en längd från 35 till 95 fot (11 till 30 meter). Båtköp av den storleken görs ofta av personer som också har ett öga för de nätverksmöjligheter som följer med båtlivet.

Har du ingen lucka i kalendern för Cannes så rekommenderar vi ett besök på någon av de skandinaviska båtmässorna Copenhagen Boat Show 24–27 augusti eller Båter i Sjøen i Oslo 31 augusti -3 september vilka båda är de största flytande mässorna i respektive land.

Unna dig en lyxig och avkopplande semester till Cannes och kombinera den med ett besök på Cannes Yachting Festival 12–17 september 2023. Via Connesseur får du VIP-inbjudan till Princess Yachts monter med fritt inträde till båtmässan om du anmäler dig här.

Exklusiviteten, som redan kännetecknar den före detta fiskestaden med sina dyra superbilar, mysiga restauranger och lyxhotell, får ett uppsving när Cannes Yachting Festival, Europas största flytande båtutställning, hålls mellan den 12 och 17 september. Här vallfärdar några av världens mest framgångsrika människor till staden, närmare bestämt marinorna Vieux Port och Port Canto, där omkring 600 lyxyachter ligger förtöjda under dessa dagar. Många av dem är de nya modeller som tillverkarna kommer att visa upp för första gången.

För den som är intresserad av en ny båt är helgen ett perfekt tillfälle att kombinera restaurangbesök, kortärmat och avkoppling under den blå himlen, samtidigt som de tar in de nya yachtmodellerna.