STARTEN PÅ NÅGOT NYTT

Just nu erbjuds du upp till 100 000 kr* extra i inbytesstöd för din nuvarande bil om du väljer att köpa en Range Rover Velar eller Defender lagerbil. En riktigt lönsam och smidig affär för dig som är redo för nya perspektiv.

Defender är skapad för nutida äventyr och finns i storlekarna 90, 110 och 130. Samtliga erbjuder ikonisk design, intuitiv teknik och legendariska terrängegenskaper som vadning upp till 900 mm och dragkapacitet upp till 3 500 kg. Motorvalen inkluderar allt från en innovativ plug-in hybrid till en V8 med 525 hk.

Range Rover Velar erbjuder tidlös elegans och är förtrollande i all sin enkelhet. Den lyxiga rofyllda interiören bjuder på det allra senaste som 3D-surroundkamera, avancerad kupéluftrening och MeridianTM-ljudsystem. Precis som Defender finns Range Rover Velar med en rad olika motorer inklusive en plug-in hybrid.


Vilken modell passar din livsstil och dina behov?

*Erbjudandet gäller Defender och Range Rover Velar i lager till och med den 31 mars 2024. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.