Selected properties for selected clients

Välkommen in i vår värld och upptäck några av Sveriges vackraste hem som vi nu kan erbjuda våra kunder.

Ingarö

Skärgårdsresidens i bästa skick med parkliknande tomt och solläge i väster mot fjärden. Huvudbyggnad i klassisk stil med enastående utsikt mot vattnet, 3 gästhus, 5-bilsgarage, stor brygga, vinkällare och helipad. Se bild ovan.

För mer information kontakta Lars Fogelklou på lars.fogelklou@rc.se.

Bromma

Ett av Brommas absolut bästa sjöställen i sydväst med kvällssol och en ikonisk villa i internationell arkitektur ritad av Anders Tengbom. Brygga med bastuhus, båtlift, pool, vinkällare dubbelgarage etc.

För mer information kontakta Lars Fogelklou på lars.fogelklou@rc.se.

Djursholm

Nybyggt stenhus med en klassisk arkitektur med stora spröjsade fönster och exklusiva materialval i kombination med det senaste inom teknisk utrustning. Pool, spa, gästavdelning, biorum och vinkällare.

För mer information kontakta Lars Fogelklou på lars.fogelklou@rc.se.

Gåsö

Skärgårdsparadis för den stora familjen med fri utsikt i väster. Beläget på Gåsös nordvästra spets 5 min båttur utanför Fiskebäckskil. Stor brygga, fyra gästhus samt flera bodar.

För mer information kontakta Jonas Martinsson på jonas@rc.se.

Om Residence Christie’s

Residence Christie’s är Sveriges ledande aktör vid förmedling av exklusiva bostäder. Genom vår närvaro i såväl Stockholm, Göteborg, Skåne som Västkusten och Östergötland arbetar vi primärt med exklusiva bostäder. Vi förmedlar även sjöställen samt gods och gårdar i mellersta och södra Sverige.

Vi fokuserar på kvalité i stället för kvantitet och lägger därför vår tid på färre bostäder. Tack vare det kan vi erbjuda den höga servicenivå som våra kunder förväntar sig, och som dessutom ofta krävs för ett lyckat slutresultat inom detta segment.