Reservera din nya MINI redan idag!

Få bilmodeller är förknippade med en lika ikonisk känsla som MINI. Vi är stolta över att presentera två av våra mest legendariska modeller i helt ny, modern tappning och äntligen kan du reservera din favorit för att bli en av de första bakom ratten. Blir det nya, helt elektriska MINI Cooper eller nya MINI Countryman som får följa med dig hem?


Nya, helt elektriska MINI Cooper

Luta dig tillbaka och njut av modern design, den senaste tekniken och – såklart – den klassiska MINI-känslan som kännetecknar vår ikoniska modell. Nya, helt elektriska MINI Cooper har fått en uppdaterad design inifrån och ut och är en sann minimalistisk dröm. Interiören är modern och utrustad med flera tekniska finesser och de senaste digitala innovationerna för MINI, bland annat världens första, runda OLED-display. Med hjälp av bilens nya toggle bar kan du styra flera viktiga funktioner, som exempelvis starta motorn, lägga i handbromsen, växla eller utforska våra helt nya Experience modes – åtta olika designvärldar som gör att du kan skräddarsy den interiöra stämningen efter humör och situation.


Nya MINI Countryman

Vår rymligaste MINI någonsin har fått ny design och uppdaterats i minsta detalj med flera nya tekniska lösningar och självklart bibehållen MINI-känsla.

Nya MINI Countryman bjuder in till en minimalistisk interiör. Tack vare att den är utrustad med de senaste innovationerna kan du luta dig tillbaka och njuta av sömlös uppkoppling och smarta digitala funktioner inom räckhåll. Själva hjärtat i interiören är den nya, runda OLED-displayen som rymmer allt du vill och behöver veta längs vägen. Även MINI Countryman är utrustad med vår nya toggle bar som gör körupplevelsen ännu mer intuitiv och smidig.