Raphaël Jacquelin, golfspelare och ambassadör för MARQ Golfer

Garmin har haft stor framgång med sina smartklockor i MARQ Collection, som är dedikerade olika sporter och inte minst hälsa och välmående, inom den exklusiva världen av lyxiga tool watches.

MARQ Collection består av fem moderna tool watches tillverkade av titan klass 5, med fantastiska AMOLED-pekskärmar och traditionella knappar. De här fem klockorna har utformats för att du ska kunna visa vad du älskar här i livet och de fungerar som tillförlitliga hjälpmedel oavsett vilka passioner du ägnar dig åt.

Raphaël Jacquelin

Garmin sponsrar den prestigefyllda ambassadören Raphaël Jacquelin, som har spelat golf i Frankrike i över 30 år. En mästare som imponerades av elegansen i MARQ Golfer och dess imponerande tekniska kapacitet. ”Den här klockan är helt fantastisk”, säger golfspelaren med imponerande meriter. Även om Raphaël inte brukar använda smartklockor i vardagen erkänner han att han blivit helt beroende av sin ”nya leksak”.

”Jag är imponerad av de många funktioner som MARQ Golfer erbjuder. Garmin har verkligen lyckats förena estetik och teknologi. Det är svårt att tänka sig att denna estetiskt tilltalande klocka innehåller så många analys- och anslutningsfunktioner, allt kopplat till GPS-teknologi.” ”MARQ Golfer är intuitiv och mycket användarvänlig. Du behöver inte vara expert på ny teknik för att snabbt komma igång med den.” säger Raphaël Jacquelin. ”Och ändå har den otroligt många funktioner! Det är helt otroligt.”

Vilka funktioner imponerar mest? ”Virtual Caddie”-funktionen, som analyserar spelarens statistik och ger viktiga råd i realtid med hänsyn till vindhastighet, terrängens svårighet och golfspelarens prestationer. ”Klockan hjälper dig att välja den mest lämpliga klubban för varje slag. Det gör den användbar för både amatörgolfare och proffs.” ”MARQ Golfer har data från fler än 41 000 banor över hela världen förinlagda”, berättar Raphaël Jacquelin. Och över 28 timmars batteritid i GPS-läge är helt fantastiskt! Med andra ord kan du som golfare spela och upptäcka de flesta golfbanor runt om i världen. PlaysLike-funktionen det möjligt att justera slagets distans beroende på höjdskillnader; Hazard View visar alla hinder på kartan; AutoShot analyserar, mäter och registrerar den sammanlagda distansen. Denna tool watch är till stor nytta för den professionella golfaren. ”Jag gillar tanken på att ständigt upptäcka nya funktioner och se hur olika insamlade prestationsdata kan hjälpa mig att prestera bättre på tävling” säger Raphaël Jacquelin.

”Under min 25-åriga professionella karriär har jag aldrig skrivit kontrakt med ett klockmärke. Det är ännu mer anmärkningsvärt med tanke på att de flesta proffsgolfare regelbundet blir kontaktade av företag inom klockvärlden. Men det här är första gången för mig. Och jag är mycket stolt över att skriva kontrakt med Garmin, ett företag som jag delar värden som prestation, fokusering och ständig innovation med.”

Möt alla klockor i MARQ Collection – Second Generation:
MARQ Golfer, MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Captain och MARQ Aviator.