Nya Volvo EX90 besöker Stockholm

Exklusiva materialval, extrem komfort och ett nytt högtalarsystem från Bowers & Wilkins sätter standarden för helt elektriska EX90. Ta chansen att utforska bilen på Volvo Studio Stockholm den 21 februari–2 mars. Välkommen! 

 
EN NY ERA AV SÄKERHET

Nya EX90 introducerar säkerhet på en helt ny nivå. Bilen har en virtuell säkerhetssköld som med stöd från kameror, radar, ultraljudssensorer och lidar håller koll på allting som händer ­­– både inuti och utanför bilen. Och eftersom dessa sensorer aldrig blir trötta eller distraherade, reagerar de blixtsnabbt för att skydda dig och dina medtrafikanter om någonting oväntat skulle inträffa. 

INSPIRERAD AV DITT VARDAGSRUM

Vidare har EX90 hämtat inspiration från det skandinaviska vardagsrummet, med stilren interiör och progressiva materialval. Det innefattar bland annat klädslar i hållbart producerad ull, polyester och vårt egenutvecklade material av återvunna PET-flaskor, biobaserade material och vinkorkar. Dessa interiörval reflekterar också vår ambition att vara ett helt cirkulärt och klimatneutralt företag till 2040.

BLIR ÄNNU BÄTTRE MED TIDEN

Som grädde på moset har EX90 fått 5G-uppkoppling som standard och möjligheten att göra trådlösa uppdateringar. Det betyder att du får en bil som utvecklas och förbättras över tid, utan att du behöver besöka verkstaden. Den snabba uppkopplingen gör det dessutom enkelt att ladda ned dina favoritappar direkt till hemskärmen.