Nya helt elektriska MINI Cooper: Framtidens körglädje.

NYA HELT ELEKTRISKA MINI COOPER: FRAMTIDENS KÖRGLÄDJE.

Gör dig redo för nya helt elektriska MINI Cooper. Den nya generationen av vår urbana ikon är äntligen redo att ta sig an vägarna med både interiöra och exteriöra uppdateringar. Nya helt elektriska MINI Cooper utlovar inte bara lekfull körglädje – den karaktäristiska, helt elektriska gokart-känslan är uppskruvad till max!

NYA MINI COUNTRYMAN: ÄNNU MER AV MINI.

Nya MINI Countryman tar med dig på äventyr som du inte visste fanns! Upptäck nya horisonter och kör med självförtroende och maximal körglädje, oavsett vart vägarna tar dig. Helt nya MINI Countryman är den perfekta följeslagaren för alla destinationer, gjord för att skapa minnen för livet tillsammans med.

NYA HELT ELEKTRISKA MINI COUNTRYMAN: EN VÄRLDSNYHET.

Upplev maximal frihet och körglädje både i stan och ute på breda landsvägar tillsammans med världens första, helt elektriska MINI Countryman. Mångsidig, snygg, modern och lekfull – njut av varje åktur med en räckvidd som räcker och blir över för alla dina äventyr och utflykter. Snart är det dags att ta plats bakom ratten – helt elektriska MINI Countryman finns tillgänglig från 2024.