När det gäller dina mest värdefulla tillgångar – dig själv, din familj, dina vänner

Det är bättre att färdas enklare och säkrare. Det gör du med WYLL Concierge & Chauffeur Services. Se själv vad du får hjälp med:

Flygplatstransfer

Från Arlanda/Bromma. Börja eller avsluta din resa i absolut komfort med vår flygplatstransfer. Vi övervakar ditt flyg och eventuella förseningar och anpassar tiden därefter.

Private Jet

Har du kunder som hellre vill flyga med Private Jet så ordnar vi det. Vi samarbetar med Grafair BMA/ARN och Swedavia VIP Service.

Helicopter Service

Vi samarbetar med en rad olika företag beroende hur stora helikoptrar du har behov av.

Yacht Service

Från den minsta till den största.

Speciella tillfällen

Till ditt förfogande där man har bilen standby under ett par timmar eller flera dagar. Vi har möjlighet att transportera allt från från en till tio tusen personer.

Personskydd

Finns det ett behov av personskydd så ordnar vi det. Vi samarbetar med ett säkerhetsföretag där personerna som utför personskydd har erfarenhet från Säpo, Försvarets specialförband etc. Vi har även säkerhetschaufförer som du kan boka vid behov.

Projektplanering

Vid större events och evenemang tillsätts en dedikerad projektledare som hjälper dig med planeringen. Vi har logistisk erfarenhet av allt från Nobelfester, läkarkongresser för ca tio tusen deltagare, exklusiva företagsevenemang samt 144 möten under loppet av ett halvt år för Sveriges EU:s ordförandeskap där vi tog hand om all logistik som innefattade bokningar av flygbiljetter, VIP service och transportservice med bilar och bussar till och från eventen. Sammanlagt hanterades cirka tretton tusen personer under hela perioden.

Det spelar ingen roll hur unikt ditt behov är, vi gör vårt bästa för att förverkliga det. Detta är en proaktiv tjänst där vi alltid tänker utanför boxen.

Lifestyle Management

Hantera personliga ärenden, planera och organisera speciella tillfällen så som bokning av flyg, hotell & transport, ordna biljetter till olika evenemang etc. Vår Concierge service erbjuder en personlig och exklusiv service för att tillgodose just dina behov.

Global Service

Har du ett event utomlands? WYLL Concierge & Chauffeur Services finns tillgängliga över hela världen och arbetar med partners i 145 städer runt om i världen. Vårt nätverk ser till att ge dig vad du behöver för ett lyckat event utomlands.

Lyxig flotta

Vår flotta består av noggrant underhållna lyxfordon, vilket garanterar en smidig och elegant resa. Från eleganta Mercedes S Class, Mercedes V Class (7 sitsigt minivan), till rymliga Volvo XC90 SUV:ar. Bussar i form av sprintrar för 16 personer och bussar som tar upp till mellan 33 och 57 personer. Har ni andra önskemål om fordon så kan vi självklart ordna det.


Hur Det Fungerar:
  1. Bokning: Enkelt och snabbt. Boka genom att kontakta oss på tel. 08-18 07 10 eller mejla på  info@wyll.se och du kommer att bli  dedikerad en egen projektledare som kommer att hjälpa dig genom hela processen.
  2. Anpassning: Berätta för oss dina specifika behov och önskemål så skräddarsyr vi en transportplan som passar dig.
  3. Avancerad Teknik: Vi använder modern teknik för att övervaka trafikförhållanden och säkerställa punktliga leveranser.

Vi ser fram emot att vara en del av ditt nästa framstående evenemang. Kontakta oss idag för att diskutera dina transportbehov och låt oss skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar.