Magiska ögonblick från vårt 25-årsjubileum på Grand Hotel Saltsjöbaden

Den 10 november välkomnade vi klubbmedlemmar som kom från när och fjärran, kunder, evighetsvänner till Connoisseurs 25-årsjubileum. Det bjöds på en spektakulär middag, vinprovning med några av de finaste vinerna och champagnerna som går att finna och det blev en fest vi sent kommer att glömma. Det bjöds även på härlig underhållning. Dj:n och sångaren Charlie King fick dansgolvet att gunga. Uno Svenningsson såg till att gästerna utklassade Allsång på Skansen när det var dags för Allsång med Uno. Dj Henric From spelade på småtimmarna och fyllde dansgolvet så ingen ville gå hem.

Kvällen i ära hade vår partner Montluc 25% på sin smyckeskollektion och hade ett urval med sig på plats. Två tjusiga Range Rovers stod parkerade utanför slottet. Range Rover hade även anordnat en föreläsning på hotellet med Micael Dahlen, världens första professor i lycka vid Handelshögskolans Center for wellbeing, welfare and happiness.

Tack till våra partners och utställare, gäster och Grand Hotel Saltsjöbaden som gjorde denna kväll möjlig. Det här glömmer vi aldrig. Vilken härlig fest!

Foto: Filip Gustafsson

Foto: Ivan Da Silva