Lyxigt event i Göteborg tillsammans med Carpe Diem Beds

Torsdagen den 2/11 arrangerades ett mycket uppskattat event för Connoisseurs läsare tillsammans med Carpe Diem Beds i deras fantastiskt tjusiga butik i Göteborg. Eventet var mycket välbesökt och uppskattat, vilket inte är så konstigt då sängen är den plats man tillbringar en tredjedel av sitt liv i. Då vill man ju ha något riktigt bra, inte sant?

Inramningen var mycket trevlig. Dj:n spelade härlig loungemusik och det serverades snittar med såväl löjrom och tryffel och till detta inmundigades champagne. Skulle man råka bli lite trött, ja, då fanns det goda alternativ att vila ut på en stund.

Foto: Martin Goodwin

När du anmälde dig som medlem i Connoisseur Club lämnade du namn, ort, mobilnummer och e-postadress. Vi använder dessa uppgifter för att kontakta dig med erbjudanden eller inbjudningar till event, om det sker ändringar vad gäller tid och lokal, etc.

På våra event kan fotografering komma att ske. Skulle fotografering ske förbehåller vi oss rätten att använda dessa bilder, både i tryckta och digitala medier. Notera att även andra medier kan vara på plats och fotografera vilket innebär att bilder kan komma att publiceras på andra plattformar än Connoisseurs.

Dina uppgifter delas inte vidare till tredje part. Du kan när som helst avregistrera dig från vår distributionslista, samt korrigera dina uppgifter genom att gå in på din sida på Connoisseur Club eller skicka mail till info@connoisseurint.se. Går du in på din sida kan du välja att fortsätta vara medlem i klubben. Väljer du att mejla oss tar vi bort ditt medlemskap i klubben i syfte att inte längre hantera dina personuppgifter.
För mer information om vår personuppgiftspolicy www. connoisseurint .se

Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt har du möjlighet att lämna klagomål till Datainspektionen, som är tillsynsmyndighet i Sverige. Fullständig information hittar du på datainspektionen .se.