Lyxiga vitvaror för drömtvättstugan, från LG

Nu har du som Connoisseur-medlem möjlighet att ta del av extra förmånliga erbjudanden på utvalda vitvaror från LG.

LG Styler – skonsam vård av ömtåliga plagg

Styler fräschar upp kläder som inte är direkt smutsiga, och plagg som normalt kräver specialbehandling som kemtvätt. Med hjälp av ånga fräschar Styler upp din garderob, inklusive ömtåligare plagg som till exempel kostymer, stickat och ull, samt tar bort dålig lukt.

Ångan kan också hjälpa till att reducera skrynklor och även allergener och bakterier. Styler är dessutom skonsam mot både kläder och miljö: färre antal tvättar och mindre slitage på dina kläder, inga tillsatser – endast vatten, samt drar avsevärt mindre el och vatten än ett tvättprogram. Dessutom kommer Styler att spara dig en hel del tid, jämfört med fulla tvättprogram och besök till kemtvätten.

LG SIGNATURE kombinerad tvätt/tork – energisnål med autodosering

Elegant och hållbar design i reptålig emalj, i kombination med smarta funktioner som ger dina kläder den omsorg de förtjänar. Det automatiska doseringssystemet gör det enklare än någonsin att ta hand om tvätten och att undvika överdosering.

Med värmepumpsteknologi torkas din tvätt på låga temperaturer, vilket är både energisnålt och mer skonsamt för dina kläder. LG SIGNATURE kombinerad tvätt/tork har dessutom bästa energiklass (A) på både tvättmaskin och torktumlare.

Erbjudanden gäller till och med den sista augusti 2023, eller så långt lagret räcker.