Komfort, prestanda och lyxig körglädje i minsta detalj.

Föreställ dig ljuden, dofterna, känslan. De futuristiska tonerna som välkomnar, ljusdesignen som leker över interiören och ergonomiskt utformade säten som sätter dig på första parkett. Minsta detalj är som gjord för att du ska må bra. Helt elektriska BMW i5 bjuder in till en körupplevelse du sent kommer att glömma. Och bäst av allt är att den äntligen finns på plats hos våra återförsäljare för att upplevas på riktigt!

BMW i5 har fått en helt ny design som garanterat drar blickarna till sig. Exteriörens mjuka linjer i kombination med den något större karossen skapar ett kraftfullt intryck och drar blickarna till sig, vart den än kör. Interiören lämnar varken förare eller passagerare besvikna. Med modern teknik i världsklass, panoramaglastak och en loungeliknande kupé med exklusiva detaljer i varje hörn bjuder BMW i5 in till en körtur utöver det vanliga. Den tysta kupén och bekväma sittkomforten gör den till både en populär tjänstebil och familjebil, inte minst under längre resor. Luta dig tillbaka och njut av upp till 582 km räckvidd, 340 hk och en acceleration från 0-100 km/h på 6 sekunder.

En vardag med elbil har aldrig varit smidigare! BMW i5 är vår första modell att utrustas med Plug&Charge – laddning med en betalningslösning som aktiveras så fort du kopplar in dig mot en laddstation för det specifika nätverket. Och med eRoutes i den inbyggda navigationen på BMW Curved Display, får du förutom köranvisningar även guidning till när, var och hur länge du ska ladda längs vägen för att optimera batteriets kapacitet under körturen. Räckviddsångest är med andra ord ett minne blott!

För den som önskar ännu mer av allt finns BMW i5 M60 xDrive – motsvarigheten med M Performance–prestanda; upp till 515 km räckvidd, 601 hk, fyrhjulsdrift och en acceleration från 0-100 km/h på bara 3,8 sekunder. Under 2024 kommer även en fyrhjulsdriven version av BMW i5 eDrive40 att lanseras samt en BMW i5 Touring.

Helt elektriska BMW i5 lämnar varken förare eller passagerare besviken. Boka en provkörning för att uppleva hur körglädjen sprider sig från ratten till
gaspedalen redan idag.

 

Legal: BMW i5 eDrive40. Strömförbrukning. kWh/100 km bl. körning (WLTP): 15,9-18,9. Utsläpp CO2 g/km: 0. BMW i5 M60 xDrive. Strömförbrukning. kWh/100 km bl. körning (WLTP): 18,2-20,6. Utsläpp CO₂ g/km: 0