Jacy’z Hotel & Resort presents: JQ – our best kept secret.

Inspirerat av 1920-talets USA döljer sig JQ på 17:e våningen i Jacy’z hundra meter höga skrapa i Gårdakvarteren i centrala Göteborg. För den som inte känner till Jacy’z är det den tolfte destinationen i ordningen från oss på ESS Group, med systerdestinationer som Ystad Saltsjöbad, Ellery Beach House och Hotel Pigalle för att nämna ett fåtal. Här erbjuder vi allt man kan önska sig i form av mat, dryck, underhållning och extravagans.

Utöver en makalös utsikt, varma pooler, eldrelax, panorama-bastu och läskande drinkar kommer du hit för att umgås, se en show i nöjesarenan Big Stage och avnjuta en Signature Dinner på våning 26 signerad Gogogaga. Jacy’z är också hemvist för Pam’s Pool Deck & Lounge som under premiäråret 2023 tog sig direkt in på listan över de 10 bästa takpoolerna i världen.

Föregående bild
Nästa bild
Men åter till det illusoriska JQ.

För ett lyckligt fåtal som känner till det så inryms ytterligare ett hotell i hotellet. Ett som vi brukar prata om med små bokstäver, om ens det. I en exklusiv setting, med egen reception och en prisbelönt cocktailbar välkomnar vi de gäster som kräver något extra. De 41 rummen är de högst belägna i hela huset och golvar även den mest svårimponerade med sina unika färger, djärva material och iögonfallande konst.

Och just speakeasybaren JQ är skräddarsydd för dig oavsett om du besöker våning 17 som övernattande gäst eller för en kvälls flanerande i spritkonstens tecken. Och spritkonst må låta en aning överdrivet, men det finns en anledning till att det är här du hittar flaskor och årgångar som inte går att få tag på. Bakom bardisken står nämligen några av Sveriges främsta bartenders, och deras expertis är det enda som skulle kunna överträffa kvaliteten på råvarorna i glaset. Varmt välkommen upp på en provning eller cocktail experience – and see for yourself.

Från Ullevi och hit är det bara ett par hundra meter, men att det skulle vara det som gjort att samma personer som sålt ut arenan kvällen innan valt att spendera natten här är ändå långsökt. Tvärtom väljer de JQ av väldigt specifika anledningar: Privatchaufför/transfer service till valfri flygplats, conciergeservice och inte minst The Big One, en 77 kvadratmeter stor svit med separat sovrum, vardagsrum med matbord och loungegrupp för upp till 8 personer.

Om du letar efter en unik upplevelse för dig och vännerna, familjen eller kollegorna med personlig service på riktigt – välkommen till Jacy’z och JQ.

Ditt erbjudande

Med koden CONNOISSEUR har du 15% rabatt på JQ rum och frukost fram till den 31 augusti. (Rabatten är endast tillämplig vid bokning över telefon/mail och gäller ej under större konsert- och eventdatum i GBG)

Mejla oss på JQ@jacyzhotel.com eller ring +46 (0) 721 42 23 00.

Jacy’z Hotel & Resort
Drakegatan 10, 412 50 Göteborg
Org.nr: 559167-7116