Höj din livsstil: Exklusiva conciergetjänster skräddarsydda just för dig

Ursprungligen var “concierge” en term som användes för att beskriva portvakter eller anställda på hotell som hjälpte gästerna med information och tjänster. Numera har begreppet utvecklats och omfattar en bredare uppsättning av tjänster som sträcker sig bortom hotellvärlden.

Detta får du hjälp med via oss: 

Vi erbjuder högkvalitativa, skräddarsydda lyxiga conciergetjänster till privatpersoner, och företag i hela världen.

Vi ser till att ta dina vildaste önskningar, semesterfantasier, drömmar och göra dem till verklighet. Vi förstår att de främsta detaljerna i våra unika tjänster är alternativ som är skräddarsydda för dina intressen, passioner, krav, förväntningar och budget.

Vi har ägnat år åt att bygga upp och skapa starka relationer med våra partners och leverantörer inom lyxresor, underhållning och livsstilsindustrier för att säkerställa din obevekliga tillfredsställelse när du väljer Wyll Concierge Service för dina lyxresor, concierge- och livsstilshanteringsbehov.

Servicen är designad för att göra livet enklare och mer bekvämt genom att vi tillhandahåller skräddarsydda tjänster och upplevelser.


Här är några exempel på tjänster som ingår i Wyll concierge-service:
  • Reservationshantering: Bokning av exklusiva restauranger, hotell, teatrar eller evenemang. Få VIP-tillgång och bord på exklusiva nattklubbar.
  • Transport: Arrangemang för privata transporter som exklusiva bilar, helikoptrar, privata plan eller båtar.
  • Evenemangsplanering: Vi organiserar privata evenemang, fester eller andra speciella tillfällen.
  • Reseplanering: Skräddarsydda resor i hela världen och utflykter enligt kundens önskemål.
  • Shoppingassistans: Få hjälp med att hitta och köpa produkter eller presenter.
  • Företagstjänster: Bokning av möteslokaler, företagsresor eller andra affärsrelaterade tjänster.
  • Hälsorelaterade tjänster: Få tillgång till spa, träningscenter eller hälso- och välbefinnandestjänster.
  • Exklusiva evenemangsbiljetter: Säkra platser till eftertraktade konserter, sportevenemang och andra kulturella aktiviteter.
  • Säkerhetstjänster: Vi erbjuder extra säkerhetsåtgärder för att säkerställa din trygghet.

Wyll concierge-service säkerställer inte bara högkvalitativ service utan också en djup förståelse för våra kunders preferenser och behov. Kundrelationer och förtroende spelar en nyckelroll för denna typ av tjänst, och det är viktigt för oss att upprätthålla sekretess och integritet vid hantering av kunders personliga information och önskemål.

Vill du också maximera dina reseupplevelser, upptäcka mer i vardagen och få hjälp med logistiken? 

Kontakta oss:
Enkelt och snabbt. Boka genom att kontakta oss på tel. 08-18 07 10 eller mejla på  info@wyll.se och du kommer att bli dedikerad en egen projektledare som kommer att hjälpa dig genom hela processen.