Gårdagens exklusiva förhandsvisning – i närvaro av konstnären Kirsty Mitchell.

November avslutades med en unik tillställning annordnad av Picture This Gallery där Connoisseur Clubs medlemmar fick ta del av en exklusiv förhandsvisning av en av världens mest hyllade utställningar inom fotokonsten, Wonderland, skapad av konstnären Kirsty Mitchell. Hon hade flugits in för att närvara under eventet.  Under kvällen berättade hon om inspirationen som låg bakom kollektionen och vi fick lyssna på hennes tuffa story. På plats var även Jan Broman, medgrundare av Fotografiska och Picture This Gallery.

Förutom att syna konsten på nära håll så fick även gästerna ta del av en exklusiv rabattkod under kvällen vilket nyttjades. Grattis till er som lade vantarna på de mest fantastiska som skapats inom gestaltande fotografi.

Tack för en fantastisk kväll!

Foto: Filip Gustafsson

När du anmälde dig som medlem i Connoisseur Club lämnade du namn, ort, mobilnummer och e-postadress. Vi använder dessa uppgifter för att kontakta dig med erbjudanden eller inbjudningar till event, om det sker ändringar vad gäller tid och lokal, etc.

På våra event kan fotografering komma att ske. Skulle fotografering ske förbehåller vi oss rätten att använda dessa bilder, både i tryckta och digitala medier. Notera att även andra medier kan vara på plats och fotografera vilket innebär att bilder kan komma att publiceras på andra plattformar än Connoisseurs.

Dina uppgifter delas inte vidare till tredje part. Du kan när som helst avregistrera dig från vår distributionslista, samt korrigera dina uppgifter genom att gå in på din sida på Connoisseur Club eller skicka mail till info@connoisseurint.se. Går du in på din sida kan du välja att fortsätta vara medlem i klubben. Väljer du att mejla oss tar vi bort ditt medlemskap i klubben i syfte att inte längre hantera dina personuppgifter.
För mer information om vår personuppgiftspolicy www. connoisseurint .se

Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt har du möjlighet att lämna klagomål till Datainspektionen, som är tillsynsmyndighet i Sverige. Fullständig information hittar du på datainspektionen .se.