Förvara dina favoritviner så som man gör i Italien

Att ha en vinkällare är som att ha en liten del av Italien, Frankrike eller Sydeuropa i hemmet. Det är inte bara ett praktiskt sätt att förvara dina favoritviner på, det är dessutom en snygg inredningsdetalj. Vi hjälper dig designa och skapa din vinkällare helt utifrån dina premisser.

Att förvandla ett utrymme i hemmet till en specifik plats för dina favoritviner är både praktiskt och snyggt. En vinkällare ger dig främst:

  • En snygg överblick över alla dina viner.
  • Ett praktiskt sätt att förvara dina viner på utan att du behöver oroa dig över isolering, fuktighet eller temperatur.
  • En personlig inredningsdetalj helt skapad utifrån dina premisser.

Hyttvillan tillverkar exklusiva, måttbeställda vinkällare i vårt snickeri i hjärtat av Gästrikland.

Vi är specialiserade på unika, exklusiva lösningar för vinlagring. Allt tillverkas lokalt i massivt trä utifrån de mått du har för din vinkällare eller vinrum i en unik lösning från projektering till färdigt resultat.

Vi hjälper dig med projektering, förberedelser, genomgång av en optimal miljö samt tillverkar en unik, exklusiv lösning för din vinlagring. Från det lilla vinskåpet till den fullt tempererade fullskaliga vinkällaren. Vi tillverkar allt lokalt i vårt snickeri i massivt trä – vanligen ek. Du får hjälp från början till slut till din egen unika lösning. Vi arbetar hållbart med lokala lösningar.

Föregående bild
Nästa bild

Har du drömmar om en egen vinkällare och vill ha hög kvalitet i material och design?

Kontakta oss gärna på info@hyttvillan.se

Se mer av våra produktioner på vårt Instagramkonto Hyttvillan.