ELEKTRISKT DRIV

Jaguar Land Rover har som ambition att investera 15 miljarder pund i sin verksamhet under de kommande fem åren för att bland annat elektrifiera hela sitt modellprogram. Nio nya elbilar ska dessutom lanseras inom de närmsta sju åren. Men redan nu kan du njuta av elektrisk Jaguar-prestanda – plug-in hybriden F-PACE finns för snabb leverans.

Den senaste versionen av plug-in hybriden Jaguar F-PACE ger dig pålitlig bensinkraft i kombination med tyst elektrisk körglädje och smart teknik. Ingredienser som lyfter vilken resa som helst till nästa nivå. När du aktiverar eldriftsläget i F-PACE kan du köra ljudlöst och helt utsläppsfritt upp till 65 km*, innan bilen automatiskt växlar över till bensin. En körupplevelse som gör färden på vackra kustvägar och idylliska grusvägar ännu bättre. Du har tillgång till 404 blixtsnabba hästkrafter och med en DC-snabbladdare tar det endast 30 minuter att ladda F-PACE upp till 80 %**.

I den eleganta kupén med noggrant utformade designdetaljer kretsar allting kring dig som förare. Innovativ teknik håller dig trygg, säker och road i alla lägen. Välkommen till din personliga fristad som alltid är laddad och redo.

Föregående bild
Nästa bild

*Faktisk räckvidd är beroende av olika faktorer som hastighet, körsätt, utrustning etc.

**Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.