Elegant och lyxig meny inleder det nya året på La Tour

2024 är ett speciellt år. Det var 25 år sedan kocken, krögaren och entreprenören Pontus Frithiof som 27-åring öppnade sin första restaurang, Pontus in the Green House på Österlånggatan 17 i Gamla Stan. Under hela 2024 kommer firandet att ta ton på Pontus restauranger och verksamheter, inte minst på La Tour och Le Bar.  

Redan den 1 februari presenteras den eleganta menyn Oyster & Pearls i Salongen, La Tours á la carte matsal, med plats för 26 gäster fördelade på bord om 2-4 personer. 

Menyn Oyster & Pearls bjuder bland annat på smörgrillad havskräfta, tartar på pilgrimsmussla och smörpocherad piggvar med oscietrakaviar. Oyster & Pearls avnjuts bäst med pärlande dryck, champagne. 

Ditt erbjudande

Boka nya menyn Oysters & Pearls och ange Connoisseur VIP så bjuder vi på Pickup med La Tours Rolls-Royce Phantom.

Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet och inom stor Stockholm med närförort.

Den lika eleganta varma atmosfären på La Tour bidrar till en fantastisk upplevelse vare sig du avnjuter en lunch, middag eller Afternoon tea.

Salongen håller öppet torsdag – lördag för middag och lördagar för La Tours Afternoon Tea.

För sällskap som föredrar att sitta avskilt (6-12 personer) finns våra tre chambres séparèes som erbjuder femrättersmenyer med klassiska och säsongsbetonade inslag. 

Med utsikt över Stockholms öar och landskap kan du njuta av en restaurangupplevelse med kärlek till matlagning och service i toppklass.

Se meny Oyster & Peals och boka bord på: www.latourbypontus.com 

För bokning av chambre séparèe, kontakta Sofia Redenheim på latour@pontusfrithiof.com