Se bilder från drömeventet i Paris

Den 24 augusti hade ett fåtal Connoisseur Club medlemmar hela Louvren för sig själva. Museet var stängt för allmänheten och öppet endast för oss under denna högst minnesvärda parisiska kväll. Detta i kombination med en middag på en legendarisk restaurang i Paris och en hotellvistelse på ikoniska Ritz Paris gjorde detta till ett evenemang i världsklass.

En perfekt selfie vid Mona Lisa? Inga problem. Vi hade all tid i världen att ta det perfekta fotot och att utforska hela Louvren. Ljuset dämpades lite, vilket skapade en otrolig upplevelse.

Efter det privata besöket på Louvren åkte vi till Le Fouquet’s. En legendarisk restaurang i Paris, och en favorit för många kända skådespelare och artister, bland annat Luc Besson och Gérard Depardieu. Det var även här ex-President Nicolas Sarkozy, en annan stamgäst, firade segern i valet 2007. Menyn som avnjöts var designad i kollaboration med Michelinkocken Pierre Gagnaire. Det blev moderna varianter av klassiska franska maträtter, både kött och fisk, med perfekt anpassade viner. På väggarna hängde svart-vita foton på alla filmstjärnor som varit på besök. Gästerna var i väldigt gott sällskap.

Efter detta åkte vi tillbaks till femstjärniga Hotel Ritz Paris. Perfekt beläget vid Place Vendôme i stadens absoluta centrum. Vissa gäster valde att fortsätta sin resa på egen hand i denna vackra stad, medans andra fick shuttle tillbaks till flygplatsen.

Stort tack till Gran Turismo Events som anordnade denna minnesvärda kväll. 

Foto: Nicolas Grandi