Den perfekta julklappen – CL Curio från SWAROVSKI OPTIK

Med en riktigt bra handkikare kan du upptäcka naturens dolda mirakel och uppleva magiska ögonblick. Det spelar ingen roll om du är i din trädgård, i sommarstugan, på hundpromenaden, på safari i Afrika eller på ett spännande äventyr bland isbjörnar på Svalbard; med en kikare från SWAROVSKI OPTIK blir naturens under till magiska ögonblick. CL CURIO är den lättaste och mest kompakta handkikaren i sitt segment, designad av den prisbelönta designern Marc Newson.

I en värld kantad av osäkerhet och ständig förändring har det onekligen skett en kollektiv attitydsförändring med en ny mentalitet och ett nytt sätt att leva. Förändringar som en önskan om att resa på ett långsammare och mer medvetet sätt och ett större fokus på naturbaserade upplevelser märks tydligt. Vi vill leva i nuet och uppleva mer intensiva ögonblick.

Naturen ger oss kontinuerligt insikter om dess absoluta perfektion. Om du tittar närmare får du en förståelse för skillnaden mellan “komplext” och “komplicerat”. Något kan se enkelt ut vid första anblicken eller verkar fungera väldigt lätt, men otroliga saker kan döljas under ytan när du tittar närmare. Förvänta dig det oväntade – både i naturen och när du håller CL Curio i dina händer för första gången. Med denna kikare har vi samarbetat med Marc Newson om konsten att översätta exceptionell optik till en kompakt och tidlös design.

CL Curio är liten, lätt att hantera, hopfällbar och redo att användas var som helst, när som helst. Detta är en kikare som tar dig mycket närmare naturens skönhet.

SWAROVSKI OPTIKs produkter finns att köpa hos dess autoriserade återförsäljare eller på SWAROVSKI OPTIKs hemsida

Ditt erbjudande
Just nu får ett exklusivt rengöringsset, tillverkat av hållbara material, som gåva (värde 660 kr) vid köp av en handkikare eller tubkikare. Använd koden connoisseur23. Gäller till den 31 december 2023 eller så länge lagret räcker.

Vet du inte riktigt vilken kikare du behöver för just dina behov? Testa då SWAROVSKI OPTIKs produktguide här

“TITTA DJUPT IN I NATUREN, OCH DÅ KOMMER  DU ATT FÖRSTÅ ALLTING BÄTTRE.” – ALBERT EINSTEIN

Besök gärna SWAROVSKI OPTIK på Facebook eller Instagram