Den perfekta dagen: Upptäck tekniken skräddarsydd för varje ögonblick.

Föreställ dig lugnet i att vakna upp, inte till kakofonin av osorterade uppgifter och ärenden, utan till en dag sömlöst orkestrerad enbart för dig. Din digitala personliga assistent viskar i början av dagen: “din chaufför, Markus, är redan på väg för att hämta upp dig och köra dig till frukoststället innan ditt möte.’’ Det här är inte en scen från en sci-fi-utopi. Detta är en inblick i din vardag med Perfect.Live, den personliga digitala symfonin av livsstilshantering som tar världen med storm.

Johan, en rutinerad affärsman, landade i Tokyo för första gången. Mellan tre viktiga möten spridda över tre dagar längtade han efter att hinna få upptäcka autentiska kulturupplevelser under sin vistelse. Perfect.Live´s conciergeservice sammanställde en agenda som kombinerade förstklassiga affärslokaler med äkta japansk kultur, vilket säkerställde att Johan fick upptäcka allt från den bästa sushin till lugnet i teceremonier. De hade till och med ordnat en födelsedagspresent som levererades till Johans systerdotter i Nederländerna. En perfekt affärsresa helt enkelt.

Men livet är inte alltid förutsägbart. Emmas tropiska semester på en avlägsen semesterort var ett paradis tills ett inbrott störde hennes frid. Strandsatt på en plats där ingen talade hennes språk, visade Perfect.Lives personliga assistent-app sina förmågor. Inom en timme stod en översättare och advokat vid hennes sida. Varenda dokument, varenda tillhörighet redovisat för och varje orosmoment snabbt löst. Ibland tar saker en oväntad vändning. Då är det bra att ha en pålitlig assistent som hjälper dig att möta dem. Berättelsen fick ett lyckligt slut.

Dmitri Laush, grundare av Perfect.Live säger: “Det handlar om att ge en Uber-liknande enkelhet och effektivitet till liv och ambitioner. I våra hektiska liv blir tydligheten i målsättningen ofta fördunklad. Perfect.Live-appen är här för att hjälpa människor att fokusera på det som verkligen betyder något: Att värna om familjestunder, fördjupa sina intressen och nå sina mål och ambitioner. Vi vill vara den vägledande kraften som hjälper människor att nå sina mål, att hitta lycka och skapa nya kontakter. Och det är så enkelt som att skriva i en chatt där systemet är flerspråkigt och tillgängligt 24/7 globalt, var du än är”.

Han fortsätter: “I dagens digitala tidsålder är upprätthållande av konfidentialitet inte bara en tjänstefunktion – det är ett löfte, ett djupt rotat åtagande. Varje interaktion inom Perfect.Live är skapad med högsta grad av diskretion och säkerhetsåtgärder, vilket säkerställer att våra medlemmars upplevelser är unika och helt skyddade.”

I en värld som aldrig tycks stanna upp står “Perfekt” vid dig som en lugnande närvaro direkt i din smartphone. Den fungerar sömlöst som din favoritbudbärare och är mycket mer än bara en app. Perfect.Live erbjuder conciergetjänster för improviserade planer, en personlig assistent för att effektivisera dina uppgifter, insikter om familje- och hushållsfrågor och akut hjälp under oförutsedda händelser. Dyk in i detta moderna underverk designat för nyanserna i ditt liv.

Just nu kan du uppleva lyxen i första hand med en speciell 30-dagars gratis
välkomstkod: CON30. Välkommen till en ny tid av bekvämlighet och lyx. Välkommen till Perfect!