Oöverträffad lyx väntar vid båtmässan Boot Düsseldorf 2024

Boot Düsseldorf inte bara en båtmässa; det är ett fenomen, en samlingspunkt för båtentusiaster från hela världen. Här, bland 17 stora mässhallar, har du möjlighet att utforska det senaste inom marinteknik och lyx.

Via Connoisseur får du en exklusiv VIP-inbjudan till Princess Yachts monter med fritt inträde till båtmässan om du anmäler dig här.

Som VIP-gäst till Princess Yachts monter får du en unik möjlighet att utforska de senaste båtmodellerna, träffa experter inom branschen och delta i exklusiva evenemang. Vårt skandinaviska team med lång erfarenhet kommer att se till att din upplevelse blir minnesvärd.

Princess Yachts har länge varit en pionjär i yachtlivet och erbjuder en monter som är så mycket mer än bara en utställningsyta; det är en värld av innovation och lyx. Här presenteras en rad förstklassiga båtar, redo att fängsla din uppmärksamhet.

Düsseldorf: Mer än bara en mässa
Utöver mässans rika utbud, bjuder Düsseldorf på en kulturrik och kulinarisk upplevelse. Missa inte chansen att utforska Altstadt, eller njut av utsökt mat på Fischhaus eller Brewery Schumacher där de serverar traditionell tysk öl och schnitzel i toppklass. För de som söker ett äventyr i skyarna rekommenderar vi QOMO, beläget i stadens ikoniska TV-torn, som erbjuder en hissnande utsikt och en exklusiv asian fusion-meny.

Föregående bild
Nästa bild

Överlägsen Service, unik Upplevelse
Vår position som Skandinaviens största distributör och tredje största globalt är inte bara en titel; det är ett kvalitetsmärke som signalerar den förstklassiga service och expertis som vi erbjuder våra kunder. Vi tar stolthet i att inte bara sälja yachter, utan också i att erbjuda en omfattande och personlig upplevelse.

“När mässan startar har vi 10 personer från det skandinaviska teamet redo att ta hand om de drygt 350 skandinaviska kunderna som besöker mässan varje år.”, säger Jessica Martinsson, delägare i Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark, och fortsätter:

“Det handlar till stor del om att om du köper en yacht av oss så blir du också en del av vår familj. Vi ser alltid fram emot att träffa alla som har köpt en båt av oss, eller funderar på att göra det. Vi bjuder ofta in de som redan har en båt till sociala evenemang som Düsseldorf Boat Show.”

Via Connoisseur får du en exklusiv VIP-inbjudan till Princess Yachts monter med fritt inträde till båtmässan.

Princess Yachts, med huvudkontor i Plymouth, England, har sedan 1965 tillverkat båtar i lyxklassen, med en längd från 35 till 95 fot (11 till 30 meter). Princess Yachts West Sweden AB, en del av gruppen Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark, är den tredje största distributören världen över för engelsktillverkade Princess Yachts och har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen ”Distributor of the Year 2021”. Från marinorna på Vindön [HQ], Köpenhamn, Oslo och Bergen levereras ett helhetskoncept med nya och begagnade båtar, utbildning, reservdelar, service och support.